top of page

Zběsilý pirát silnic byl postřelen (iVČERA #1)


11. 7. 2022 - pondělí


V oblasti Downtownu se ve vysoké rychlosti proháněly 4 bílé motorky. Hlídkám se je ani po zarputilé snaze nepodařilo dopadnout.


Ilustrační fotografie


 

Ve večerních hodinách bylo vykradeno klenotnictví Vangelico. Při blokádě ulice byl jeden z sheriffů postřelen. Na pomoc mu záhy přijeli další 2 hlídky.


postřelený sheriff


 

U Ammonationu, poblíž PDM, pravděpodobně došlo k nelegálnímu prodeji střelných zbraní. Pachatelé se na výměně domlouvali přes Twitter.



 

14. 7. 2022 - čtvrtek


Před nemocnicí Pillbox Hill se objevil traktor z dob prarodičů našich prarodičů. Nikdo nemá zdání, kde se zde vzal.



 

Později téhož dne proběhl soudní proces, kde si obžalovaný vysloužil 35 letý trest ve vězení.


 

Kolem náměstí Legion Square přejížděl popelářský vůz z pruhu do pruhu a vybržďoval ostatní vozidla. Při příjezdu na dálnici se jeden z civilistů naštval natolik, že vystoupil ze svého bílého auta a začal po popelářském voze střílet. Postřelený popelář musel být akutně převezen do nemocnice.


blokáda dálnice


střelba na popeláře


 

17. 7. 2022 - Neděle


U PDM došlo k prodeji nových dovozových vozidel. Cena aut se pohybovala kolem 500 tisíc dolarů. Většina uchazečů netrpělivě čekala na koupi nového vozidla, avšak někteří z nich to štěstí neměli, jelikož počet vozidel daného kusu nebyl veliký.


Dodge Challenger, Mercedes G65, BMW X7, Dodge RAM 1500 Rebel, Alfa Romeo Gulia


Harley Davidson Fatboy


Yamaha YZF-R1



 

Co se ve městě stalo v uplynulých dnech? Kterým lokalitám se vyhýbat? Co do budoucna očekávat? To vše se pravidelně můžete dozvědět v našem internetovém zpravodaji iVČERA !


 

Dean Jenkins


Stali jste se svědkem něčeho zajímavého? Setkali jste s tragickou událostí nebo se u Vás chystá akce století? Dejte nám vědět na deanjenkins@lifeinvader.com (Factoor 👊🏽#3756)






55 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page