top of page

Pětinásobné provinění

V soudní síni včera došlo k vyřešení sporu mezi obžalovaným Mikem Jaydenem na jedné straně a sheriffem Jacobem Rodriguezem na straně druhé.



Mike Jayden spáchal tento týden hned několik trestných činů, které mu nejspíše obrátily život naruby. Záznamy policejních kamer dosvědčily, že pan Jayden ujížděl sheriffům na motorce z oblasti, kde pravděpodobně došlo k prodeji nelegálních drog. V momentě, kdy pachatel nebyl schopen hlídkám ujet, rozhodl se sesednout z motorky se střelnou zbraní v ruce. Posléze se při útěku stihl schovat do jednoho z veřejných kontejnerů. Členové sboru LSSD naštěstí našli jeho úkryt. Při pokusu o další útěk bohužel postřelil sheriffa Rodrigueze do břišní oblasti, a ten musel být akutně převezen do nemocnice Pillbox Hill. Pachatel byl dopaden a kromě nelegální zbraně u sebe skrýval i velké množství drog. Podle jeho vyjádření nechtěl důstojníka zabít, ale pouze zranit ve snaze utéct strážcům pořádku. Lze však říct, že podle vyjadřování pana Jaydena nebyla upřímná lítost u soudu příliš patrná. Za své nekalé činy si odnesl trest ve výši 35 let strávených ve federální věznici.


Soudní proces se bohužel neobešel ani bez značných komplikací. Před budovou soudu se ozývala hlasitá střelba a někteří jedinci uvnitř soudní síně taktéž nebyli příliš vzorní.



 

Dean Jenkins


Stali jste se svědkem něčeho zajímavého? Setkali jste s tragickou událostí nebo se u Vás chystá akce století? Dejte nám vědět na deanjenkins@lifeinvader.com (Factoor 👊🏽#3756)

64 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page