top of page

Zloději si spletli banku s pizzerií (iVČERA #2)


18. 7. 2022 - pondělí


Ve vrchní části města Los Santos byla vyloupena banka. Když na místo přijeli jednotky LSSD, pachatelé chtěli jako výkupné 4 pizzy místo dalších peněz. Pizzy se posléze dočkali, avšak v krabicích na ně čekalo překvapení. Na pizzách byl za trest uschován i ananas.




 

23. 7. 2022 - sobota


O víkendu se téměř po celém městě objevily nenávistné graffiti proti jednomu z důstojníků ze sboru LSSD. Jacob Rodriguez, který nedávno vyhrál soud proti násilníkovi, čelí výhrůžkám smrti. Mezi těmito dvěma faktory se nejspíše skrývá určitá spojitost.




 

26. 7. 2022 - úterý


Včera proběhl soudní proces s obžalovaným Joshuou MacDonaldem. Pan MacDonald a jeho komplic Arush De Santos, který u soudu svědčil, získali doživotní trest odnětí svobody za následují okolnosti: bránění zatčení, zločin v organizované skupině, vražda I. stupně, mučení, zhoršený únos, únos kvůli výkupnému, vyhrožování, vloupání do trezoru, vydírání a uplácení. Při soudním jednání Joshua neustále vyrušoval, hledal spásu ve své matce, a také prohlásil, že pokud jej ctihodnost odsoudí, všechny v soudní síni okamžitě sežere.




 

Co se ve městě stalo v uplynulých dnech? Kterým lokalitám se vyhýbat? Co do budoucna očekávat? To vše se pravidelně můžete dozvědět v našem internetovém zpravodaji iVČERA !


 

Dean Jenkins


Stali jste se svědkem něčeho zajímavého? Setkali jste s tragickou událostí nebo se u Vás chystá akce století? Dejte nám vědět na deanjenkins@lifeinvader.com (Factoor 👊🏽#3756)



43 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page