top of page
Sn%C3%83%C2%ADmek_obrazovky_(1294)_edite

James Campbell

CEO Lifeinvader

1732588056
jamescampbell@lifeinvader.com

obrazek-removebg-preview3.png

Jeffrey Hammond

COO Weazel News

1483863566
jeffreyhammond@lifeinvader.com
(Magma#1002)

unknown%20(1)_edited.jpg

Isaac Frost

CEO Lifeinvader


frost@lifeinvader.com

adsaddadsad.png

Dean Jenkins

COO Weazel News


deanjenkins@lifeinvader.com
(Factoor 👊🏽#3756)

Kontaktovat nás můžete pomocí kontaktu který se nachází v oblíbených kontaktech ve vašem chytrém telefonu!

Děkujeme ! Brzy se vám ozveme !

Formulář je celý In-Character !

Kontakt

Historie

Lifeinvader byl založen v roce 2018 kdy město udělilo vedoucí pozici CEO Lifeinvaderu Johnnymu Perníkovy který se zúčastnil výběrového řízení. Lifeinvader se od založení věnoval pořádání eventů a hlavně figuroval funkcí informační centru a úřad práce (Informační centrum a úřad práce se ukončilo v roce 2019). V červnu 2018 se do lifeinvaderu připojil Jozsko Bigmak který měl v plánu udělat z Lifeinvaderu monopolní společnost ve městě Los Santos, začal tak tedy vytvářet vlastní články a později i televizní reportáže. Po pár měsících co se ukázalo že by tohle mohla být dobrá cesta pro společnost bylo rozhodnuto. Lifeinvader zakládá vlastní televizi LifeinvaderTV a odkupuje Weazel News která se ještě v roce 2018 stává sesterní společností Lifeinvaderu.

Začátkem roku 2019 byl CEO Lifeinvaderu Johnny Perník a město do funkce jmenovalo Jozska Bigmaka který byl dlouho zástupce CEO. Jozsko Bigmak vytvořill první kroky pro úspěšnou televizi LifeinvaderTV, ve městě se začalo o této televizi pořádně mluvit, největší úspěch, který televizi proslavil byla talentová soutěž Fame Or Shame převzata ze zahraničí. Podle dokumentů které se našli bylo v plánu vytvořit další sezonu Fame or Shame i v roce 2019, bohužel to se nepovedlo. CEO Lifeinvaderu Jozsko Bigmak dostal rakovinu a z celého nátlaku jeho vysoké pozice v lifeinvaderu se psychicky zhroutil a v živém vysílání televize LifeinvaderTV se odstřelil. Tohle vysílání sledovalo statisíce lidí.

Po smrti Bigmaka lifeinvader chátral a několik měsíců nefungoval, Koncem roku 2019 Daily Globe odkupuje celou společnost Lifeinvader i se sesterní firmou Weazel News a Daily Globe se tak stává monopolní společností na novinařinu v Los Santos. Během dvou měsíců avšak Daily Globe nezvládá tento nápor a začátkem roku 2020 se rozpáda, Lifeinvader + Weazel News se opět stává samostatnou společností. Na funkci CEO Lifeinvaderu nastupuje James Campbell, pocházející z Miami, investoval do televizí, filmových studií a televizních pořadů, seriálů a i filmů.
James Campbell přinesl nový styl do LifeinvaderTV začali tvořit Promo videa pro místní společnosti, jako například Solomons Company ale také i státní složky, LSPD,EMS a FD.

Aktuálně je Lifeinvader největší společnost v San Andreas, má pod sebou několik desítek zaměstnanců ať už v televizi, novinách nebo v obnovených eventech. Společnost řídí James Campbell a isaac Frost.

Lifeinvader - Promo video [CoreRP]
CoreRP - Lifeinvader

Lifeinvader - Promo video [CoreRP]

bottom of page