top of page

Sheriffové přichyceni při činu!

Skandál! Sheriffové z Los Santos byli přichyceni při nekalých věcech! Mysleli jste si, že někdo jako sheriffové, lidé kterých poslání je "pomáhat a chránit", mají své ruce vždycky čisté a jednají vždy podle zákona? To jste se ale šeredně mýlili!


 

O zbrojní průkaz si musíte jít zažádat k LSSD, aby si prověřili, že máte čistý rejstřík, to dává smysl, co už ale smysl nedává je fakt, že před samotným obdržením průkazu musíte sboru dát své otisky prstů a vzorek Vašeho DNA.

Udělali jste někdy nějaký malý přešlap, naměřili Vám třeba příliš velkou rychlost, ale Vy jste si jistí, že jste jeli pod limitem?

LSSD Vám samozřejmě nabídne s pokutou nesouhlasit, avšak pokud s ní nesouhlasíte odvezou si Vás do CPZ, kde od Vás budou chtít opět otisky prstů a vzorek Vašeho DNA, to ani nemluvě o tom, že Vás tam nechají čekat než se ozve státní zástupce, který Vám většinou stejně navrhne úplně stejný trest a pokud se Vám to nechce tahat před soud, tak se budete muset podřídit a zaplatit pokutu!


 

LSSD tento shluk událostí nenechala dlouho čekat a hned jakmile se objevila první žaloba, snažili se přes tzv. mimosoudní vyrovnání(tzn. nabídnou žalobci peníze za to, aby je nežaloval) zamést celou událost pod koberec aby se o tom veřejnost nedozvěděla!


My jsme Vás však nechtěli nechat na holičkách a dali Vám vědět o všem co se nám podařilo zjistit!


 

Tým WN + tajný ctitel


Stali jste se svědkem něčeho zajímavého? Setkali jste s tragickou událostí nebo se u Vás chystá akce století? Dejte nám vědět na deanjenkins@lifeinvader.com (Factoor 👊🏽#3756)

149 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page