top of page

Rituální vraždy K9 psů

Městem Los Santos nám v uplynulých dnech pobíhá sériový vrah. Na Twitteru se identifikuje jako Judas Pray. Jeho kruté zločiny jsou organizované a je velmi pravděpodobné, že mu s nimi pomáhají pominutí kumpáni. Ve večerních hodinách dne 26. 6. 2022 se na Twitteru objevovali zprávy zmíněného Judase s opakovanými výhružkami, že sní unešeného policejního psa, a to i přes četné výzvy sheriffů k navrácení psa. Posléze se na rohožce organizace Lifeinvader objevila hlava německého ovčáka. Bohužel se za poslední měsíc nejedná o první podobný případ.



I přes mentální narušenost některých jedinců je zapotřebí podotknout, že by především policejní psi měli být lépe vychováni a hlídáni. Ulicí se nám totiž bez páníčka potuluje hned několik psů.



Majitelům ztracených psů přejeme upřímnou soustrast a apelujeme na všechny milovníky mazlíčků, hlídejte si svá zvířátka !


 

Dean Jenkins


Stali jste se svědkem něčeho zajímavého? Setkali jste s tragickou událostí nebo se u Vás chystá akce století? Dejte nám vědět na deanjenkins@lifeinvader.com (Factoor 👊🏽#3756)


61 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page