top of page

Lúpež Fleeca Banky

Pred dvoma dňami, tj. 26.11. bola okolo 22 hodiny prepadnutá pobočka Fleeca Banky v Rockford Hills. Na miesto okamžite prišli policajné jednotky, zaistili okolie a začali vyjednávať. Podľa svedkov sa v banke nachádzali 3 muži a na okolí mali informátorov. Ďalej neďaleko Sandy Shores bola skupinka páchateľov, ktorí držali rukojemníkov.


Konkrétne išlo o 2 mužov a jednu ženu. Presný počet páchateľov nám nie je známy. Lupiči boli ozbrojení poloautomatickými a automatickými zbraňami typu G36. Po celý čas lúpeže zdelovali páchatelia svoje požiadavky cez zašifrované emaily, ktoré posielali Weazel News. Požadovali stiahnutie policajných hliadok od banky a voľný prejazd. V prípade, že by ich požiadavky neboli splnené, hrozili ublížením rukojemníkom. Polícia sa celkom nestiahla, a tak páchatelia poslali email, kde znova zopakovali svoje inštrukcie a aby dodali na vážnosti poslali fotku, kde jeden rukojemník leží v kaluži krvi. Ďalej chceli do banky jedného novinára s kamerou, aby celý útek dokumentoval.


Po zaslaní emailu sa polícia stiahla, lupiči vyšli z banky, nasadli do šedého sedanu a začali utekať z miesta preč. Zobrali so sebou aj novinára, ktorého po výmene auta na čierne SUV vyhodili. Medzitým do banky vtrhla zásahová jednotka, ale v banke sa už nikto nenachádzal. Potom čo sa páchateľom podarilo polícii stratiť, poslali email s miestom rukojemníkov. Z dostupných informácii vieme, že dvaja rukojemníci sú v poriadku a tretí mal strelnú ranu na krku a na nohe. Žiadny z páchateľov nebol chytený. V ďalšom diely Weazel News zverejníme exkluzívny záznam z úteku. O vývoji celej situácie vás budeme informovať.

Pokiaľ by ste boli svedkami niečoho zaujímavého čo by Los Santos malo vedieť, alebo by ste boli pri zaujímavej udalosti a nemala by u toho chýbať televízia, nebojte sa nás kontaktovať pomocou mobilnej aplikáce Twitter, na našich webových stránkach kontakt alebo na e-mail: austin@parker@lifeinvader.com (Redix#1567)


91 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page