top of page

Kubánský teror v Los Santos

Již několik týdnů mohou být obyvatelé Los Santos svědky řádění kubánského gangu. Členové gangu se většinou pohybují společně, často navštěvují místní podniky a jsou k vidění v jedné z dílen, kde jsou dle dostupných informací zaměstnaní.

K potyčkám vyvoláným zmíněným gangem jsou často volány jednotky LSPD a LSSD, výjimkou nejsou ani situace, které vyžadovaly zásah EMS. Napadení v přítomnosti očitých svědků není v podání těchto Kubánců nic neobvyklého a skupina se nezdráhá použít zbraně. I proto se jedná o potenciální nebezpečí pro všechny obyvatele Los Santos.

Z minulých problémů s tímto gangem můžeme jmenovat několik potyček v baru Bahama West Mamas, kde došlo nejednou ke rvačce, ať už mezi jednotlivými členy skupiny, ostatními návštěvníky baru či náhodnými kolemjdoucími. Tito Kubánci již vyvolali nejeden konflikt i v Yellow Jacku.

 
 

Pokud by jste byli svědky něčeho zajímavého co by Los Santos mělo vědět, nebo by jste byli při zajímavé události a neměla by u toho chybět televize, nebojte se nás kontaktovat pomocí mobilní aplikace (kontakt/LifeInvader/Weazel news) anebo na našich webových stránkách kontakt.


124 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page