top of page

Dráma v banke a únos

Dňa 25.7. bol polícií nahlásený únos v navonok pokojne pôsobiacej štvrti Mirror Park. Osoba bola unesená pri kaderníctve vo vyššie zmienenej štvrti. Únosca nežiadal žiadne výkupné a nechcel vyjednávať. Následne po asi 20 minútach hľadania dostali policajti hlásenie, po príjazde na miesto našli osobu s bodnou ranou v oblasti brucha. Unesená osoba sa nachádzala pri opustenej banskej štôlni v oblasti Great Chaparral. Policajti z divízie ALS ihneď zahájili prvú pomoc a osoba bola letecky transportovaná do nemocnice Pillbox hill. V ten deň sa mužom zákona nepodarilo únoscu dolapiť. Polícia meno poškodenej osoby zverejniť nechcela, v aktuálnej chvíli je osoba mimo ohrozenia života.



Nasledujúci deň t.j. 26.7. bola polícií hlásená lúpež banky v Paleto Bay. V banke sa podľa hovorcu policajného zboru nachádzali dvaja rukojemníci. Jednotky LSSD a LSPD po príjazde uzavreli okolie banky a začali s únoscom vyjednávať. Vyjednávanie trvalo niečo okolo 20 minút polícia pristúpila na určité podmienky a lupič prepustil jedného rukojemníka. S druhým rukojemníkom chcel lupič nastúpiť do auta. Keď policajti videli, že lupič mieri na rukojemníka zbraňou neváhali a spustili po ňom paľbu. Stačila jedna rana a únosca padol k zemi. Príslušníci divízie ALS okamžite podali lupičovi prvú pomoc a bol letecky transportovaný do nemocnice Pillbox hill kde svojim zraneniam podľahol. Obidve unesené osoby vyviazli bez zranenia, motív páchateľa polícií nie je známy.

Osoba, ktorá stojí za týmito zločinmi je Javier Perez. Hľadaný bol za dva únosy, únos v Mirror Park a ozbrojenú lúpež.


Pokiaľ by ste boli svedkami niečoho zaujímavého čo by Los Santos malo vedieť, alebo by ste boli pri zajuímavej udalosti a nemala by u toho chýbať televízia, nebojte se nás kontaktovať pomocou mobilnej aplikáce (kontakt/Lifeinvader/Weazel news) alebo na našich webových stránkach kontakt.


57 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page