top of page

Bager útočí

Dňa 7.12. bol vo večerných hodinách odcudzený bager. Nový "bagrista" šoféroval muž v podnapilom stave. Najskôr sa pohyboval v okolí nemocnice, kde prevracal autá a ohrozoval okoloidúcich. Vo svojej jazde kde pokračoval smerom k súdu a ničil všetko čo mu vošlo do cesty. Okolo miesta išlo auto, z ktorého vystúpili traja muži a snažili sa bagristu spacifikovať. Ten ale vzdoroval, tak na neho začali mieriť so zbraňami. Keď ani na toto nezareagoval tak po bagri párkrát vystrelili.



Nanešťastie niekoľkými ranami zasiahli vodiča vozidla. Práve v tento moment na miesto dorazili záchranné zložky, polícia zaistila miesto a záchranka odviezla zraneného vodiča do nemocnice. Vodič bol následne ošetrený a odovzdaný do rúk polície. O ďalšom vývoji prípadu vás budeme informovať.


Pokiaľ by ste boli svedkami niečoho zaujímavého čo by Los Santos malo vedieť, alebo by ste boli pri zaujímavej udalosti a nemala by u toho chýbať televízia, nebojte sa nás kontaktovať pomocou mobilnej aplikáce Twitter, na našich webových stránkach kontakt alebo na e-mail: austin@parker@lifeinvader.com (Redix#1567)

47 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page