top of page

Western Night v Tequi-la-la

K večeru dne 1.5.2021 se konala v místním baru Tequi-la-la, ležícím na rohu ulic Milton Road a Eclipse Boulevard, akce s názvem Western Night. A samozřejmě jsme museli být u toho!



Jak již název napovídá, celá akce byla pojatá ve stylu divokého západu, takže bylo naprosto běžné při cestě na bar, narazit do nejednoho kovboje. Alkohol, dobrá hudba a tanec. O bezvadnou atmosféru se postaral tajemný umělec Mark "Bush" Matthews, také známý pod různými jmény jako například "Zarostlý Jesse James" nebo "Marculius Matthews". Jeho kytarové cover verze známých písní rozpohybovali snad každé tělo v lokálu. Pro představu uvedu některé písně z jeho repertoáru.

Od klasik typu "Sweet Caroline - Neil Diamond, Yesterday - Beetles" až po současnější muziku jakou jsou například "Old Town Road - Lil Nas X" a nebo dokonce "You've got a friend in me - Randy Newman" ze slavného animovaného filmu Příběh hraček.



Avšak hlavním tahákem večera byl turnaj v páce, který jsme si ani my nemohli nechat ujít. Jeden z našich redaktorů se soutěže zúčastnil a dokonce se dostal do finálové trojky, kde bohužel v obou vzájemných zápasech s finalisty prohrál. Ve finálním duelu se pak utkali pan John Steer a drsňák Pablo.

Po dlouhém a velmi vyrovnaném souboji nakonec zvítězil pan Steer, který svého soka po několika minutách udolal. Oběma finalistům moc gratulujeme a oceňujeme jejich sportovní přístup.



V poslední řadě musíme poděkovat pořadatelům akce, majitelům Tequi-la-la a také personálu za bezvadný večer plný Americké zábavy. Musíme uznat, že akce se opravdu vydařila a až na některé drobné nedostatky v organizaci turnaje, vše běželo jak mělo. Proto hodnotíme Western Night v baru Tequi-la-la velmi kladně a to 9/10.




 

Stali jste se svědkem něčeho zajímavého, o čem musí každý vědět? Tak neváhejte a kontaktujte nás! Najdete nás v oblíbených kontaktech ve vašem telefonu nebo nás navštivte v kancelářích Lifeinvaderu!

54 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page