top of page

Večerky nyní levnější a rychlejší


Ve městě se objevil nový ambiciózní 34 letý podnikatel, kterého můžete potkat v různých pobočkách známého obchodního řetězce s potravinami. Večerky začal provozovat jeho otec Chu-li, který bohužel nedávno zemřel, a tak jeho byznys zdědil pracovitý syn Ceng.



 

Co jste dělal ve svém dospívání?

Vystudoval jsem v Shanghaji obor obchod a podnikání a měli jsme tam s otcem skromnou večerku. Poté se otec rozhodl rozjet kšefty i v Los Santos.


Jaké změny můžeme ve večerkách Los Santos očekávat?

Chceme mít rychlejší obsluhu. Ceny potravin máme levné. Ovoce a zeleninu kupujeme z farmy, ale dovážíme i potraviny ze zahraničí, například čínské nudle.


Proč jste dříve neměli tak rychlou obsluhu?

Protože jsme nemohli sehnat nové zaměstnance, takže často v našich obchodech fungovala samoobsluha nebo se o ně starali místní.


Provozujete i pumpy u večerek?

Určitě taky. Jsem ochoten i natankovat. Chci dohlížet i na ceny benzínu.


Jaké máte plány do budoucna?

Chtěl bych si pořídit dobrou večerku na náměstí, která bude otevřena ve chvíli, kdy já budu ve městě. Bude zde speciální zboží, které v ostatních pobočkách nelze sehnat.

 

Ve večerních hodinách dne 29. 4. 2022 se u Vanilly ozvala hlasitá střelba. Kolem večerky projel černý sultán s oranžovou perletí. Motiv této střelby stále není znám. Z obchodu nebylo nic odcizeno.



 

Jak se střelba vyřešila?

Zatím se to nevyřešilo. Pán zatím nebyl chycen. Doufám, že to páni policisti vyřeší.


Na kolik odhadujete škodu?

Cena byla vyčíslena okolo 100 tisíc dolarů.


Proč Vás lidé přepadávají?

Na to bohužel neznám odpověď. Asi se jim nelíbí, že tady obchoduji.


 

Pana Cenga můžete zastihnout většinou ve večerních hodinách v různých pobočkách jeho večerky. O své přítomnosti dává rád najevo prostřednictvím Twitteru. Je velice ochotný a přátelský.

 

Dean Jenkins & Jeffrey Hammond


Stali jste se svědkem něčeho zajímavého? Setkali jste s tragickou událostí nebo se u Vás chystá akce století? Dejte nám vědět na deanjenkins@lifeinvader.com (Factoor#3756)

57 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page