top of page

Sandy GT Race od společnosti Atomic!

V sobotu, tj. 09. 04., se uskutečnil závod silničních vozidel ve městě Sandy Shores.

Akce byla organizovaná společností ATOMIC & GLOBE OIL, v jejímž čele vystupoval James Peter Dark společně s CEO firmy Rogerem Carterem.

 

Událost se skládala z 2 bodovaných závodů po 20 kolech, přičemž závodník s nejvyšším počtem bodů na konci poslední jízdy vyhrál.

Před začátkem samotného závodu se jela kvalifikace o nejlepší pozici při startu do tzv. "gridu", kterou vyhrál závodník Benny Getz a přesunul se tak na úplný začátek, což mu v závodě přineslo razantní výhodu.

 

Závod se bohužel neobešel bez havárií, kterých bylo hned několik, nicméně žádné nebyly vážné, a tak mohli všichni závodníci nadále pokračovat.

Výhercem prvního závodu se stal již zmiňovaný Benny Getz, který si díky svým skvělým řidičským schopnostem a mírnému náskoku díky kvalifikaci vybojoval velký počet bodů, který se později těžko doháněl. A jelikož bylo na čas prvního závodu krásné slunné počasí, havárií nebylo tolik.

Nechyběla také hojná účast diváků, kteří měli k akci jen dobré výtky.

 

Ve druhém závodě se ale počasí nevydařilo. K rozehřívacím kolům začaly přicházet mraky a na závod byly těžké deště. Díky nim se také stávalo o mnoho více nehod, než v prvním. Havárie ale nebyly vážné, jednalo se především o ztráty přilnavosti pneumatik vozů, které vyústily v nárazy do zdí či lehké střety s ostatními jezdci.

 

Na stupních vítězů se umístilo více závodníků, než by jste čekali. Třetí místo si vybojoval závodník s číslem 9, jeden z pořadatelů závodu, James Peter Dark. Na druhém místě se umístil jezdec Austin Parker s číslem 3 a na sdílené první příčce se umístili dva závodníci, a to s čísly 6 a 5, Roscoe Jenkins a Benny Getz.


Třetí pozice by si odnesla poukaz na přestavbu jakéhokoli vozu v hodnotě 150.000 dolarů v dílně One98, nicméně, protože tu obsadil pořadatel závodu, peníze se posunuly na čtvrtou příčku Johnovi Doeovi. Austin Parker si odnesl pěněžní odměnu ve výši 250.000 dolarů.


První dva závodníci byli výherci vozu Übermacht Zion s desetiválcem pod kapotou.


Závod se stal velice úspěšným a napnul diváky na mnoho nadcházejících od společnosti

ATOMIC & GLOBE OIL.

 

Pokud by jste byli svědky něčeho zajímavého co by Los Santos mělo vědět, nebo by jste byli při zajímavé události a neměla by u toho chybět televize, kontaktujte nás přes mobilní aplikaci Twitter, naše webové stránky Weazel News nebo na e-mail austin.parker@lifeinvader.com (Redix#1567).

38 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page