top of page

Retro night v Hen House

Aktualizováno: 18. 4. 2022


Dne 16. 4. 2022 se ve večerních hodinách uskutečnila diskotéka na téma retro. Na toho, kdo přišel oblečen v oděvu minulého tisíciletí, čekal uvítací drink. Netrvalo dlouho a akce se rozjela na plné čáře. Celý večírek doprovázela nadupaná retro hudba skvělého DJ Raymonda. Mohli jste si zde užít alkoholické i nealkoholické drinky a žampiónovou pizzu z Guido's Pizzerie. Atmosféra byla pohodová a přátelská. Jenom škoda, že čas utekl tak rychle. Podle vyjádření majitelů klubu se však máme na co těšit i v budoucích týdnech. Celou akci překvapivě zasponzoroval štědrý mládenec James White.



 

"Podle mého názoru je to tady pěkné a útulné. Tuto akci jsme vymysleli za účelem oživení kultury ve městě. Myslím si, že retro styl je jistě zajímavý pro hodně lidí. Do budoucna plánujeme více akcí tohoto typu, aby se lidé měli kam chodit bavit," uvedla spolumajitelka klubu Kelly Rose.


"Chtěli jsme s kolegy z EMS a FD vymyslet něco originálního, aby to zaujalo občany a lišilo se to od ostatních podniků ve městě. Nelíbí se nám, že se podniky v Los Santos otevírají málo a zdají se nám poněkud drahé. Do budoucna plánujeme podobné tematické večírky alespoň 2-3x do měsíce, a také bychom chtěli pořádat amatérské zápasy v boxu," svěřil se spolumajitel klubu Johnny White.


"Taktéž si myslím to, co majitelé. Je super, že pro občany, kteří se chtějí pořádně odreagovat, existují takové akce," uvedl barman klubu Marty Howard.


 

V závěru akce došlo dokonce i na karaoke!


 

Dean Jenkins & Jeffrey Hammond

117 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page