top of page

Přehlídka prémiových vozů u PDM

Dne 17.4.2022 kolem osmé hodiny večerní se u prodejny automobilů Premium Deluxe Motorsport konala přehlídka. Mezi klasickými vozy se zde objevily i dva zcela nové limitované automobily z dovozu.

- BMW M5 F90 v hodnotě 600 tisíc dolarů

- Ferrari 488 Pista v hodnotě 800 tisíc dolarů



 

Tyto dva automobily nebyly však volně dostupné ke koupi narozdíl od ostatních. Bylo možné si pouze koupit lístky do losování o ně, každý po dvou kusech. První lístek byl zcela zdarma, poté se dalo přikoupit dalších pět lístků za pět tisíc. Každý si při koupi určil, o jaký z těchto dvou automobilů má zájem a pokud se na něj usměje štěstí při losování ke konci dubna, vyhraje jedinečnou příležitost koupit svůj toužený vůz. Na místě si bylo možné všechny vystavěné kousky(včetně dvou speciálních) vyzkoušet a pořádně se v nich projet. Mezi další vystavěné kousky patřily:

- Anis zr-250 v hodnotě 85 tisíc dolarů

- Karin Asterope RS v hodnotě 70 tisíc dolarů

- Coil Cyclone EX-Zero v hodnotě 45 tisíc dolarů

- Dinka Nexus v hodnotě v 70 tisíc dolarů - Übermacht Cypher v hodnotě 70 tisíc dolarů

- Nagasaki Shinobi v hodnotě 40 tisíc dolarů

- Obey I-Wagen v hodnotě 150 tisíc dolarů - Overflod Zeno v hodnotě 520 tisíc dolarů



 

Na místě byl přístupný i stánek s občerstvením od Guido's pizzerie. Pořadatelé celé akce a zároveň majitelé PDM John Doe společně s Jamesem Peterem Darkem plánují dělat takovéto přehlídky společně s losováním o vozy častěji, pravděpodobně až jednou do měsíce.



 

Jeffrey Hammond & Dean Jenkins


73 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page