top of page

Policejní show ve Vanille

(! Článek je doporučen pro čtenáře od 21 let !)

Večer dne 20. 4. 2022 se stal pro mnohé občany rájem. Po dlouhých a náročných pracovních dnech si konečně mohli dovolit pořádně upustit páru. K dispozici jim byl široký výběr alkoholických i nealkoholických drinků. Hlavním hřebem večera však nebyly drinky, ale nezbedná a zkušená "policistka" Alicia, která díky svým pohybům těla dokázala ošálit i ty nejzkušenější kriminalisty. Policejní uniforma však na ní kvůli pánské zvědavosti nevydržela dlouho. Posléze se k ní přidala i její společnice Sophia, které se taktéž podařilo nažhavit hosty. Pokud někdo vyloženě toužil i po soukromém tanečku bez oblečení s dotyky ve VIP salónku, musel se rozloučit až se 100 tisíci dolary. Soukromý tanec bez nahoty byl za 10 tisíc dolarů. Některým jedincům se však poštěstilo, jelikož obdrželi od svých kolegů taneček darem.

 

"Akcia bola vynikajúca, ponuka veľmi rozšírená, nemôžem ani pol slova povedať. Personál bol tiež fantastický, tanečnice a všetko bolo 10/10 až na môj odchod z klubu, ktorý si moc nepamätám z dôvodu môjho veľmi silného podnapitého stavu. Keď ale bude mať Vanilla opäť otvorené, tak prídem,” uvedl návštěvník klubu John Carston.

 


 

Po vystoupení "profesionálních tanečnic" se nám podařilo sjednat krátký rozhovor s jednou z tanečnic klubu Vanilla Unicorn, Alicií.


Jak jste se k tomuto povolání dostala?

Moc ráda tancuju a kouřím čůr***.


Jak jste se naučila tak dobře tančit kolem tyče?

Učila jsem se tak nějak sama. Také jsem chodila po ostatních klubech a učila se od ostatních tanečnic.


Považujete Vaše nynější zaměstnání za etické?

Ano, beru to jako umění, jako je například pole dance.


Stačí Vám finanční obnos z tancování kolem tyče a ze salónků?

Ano, finanční obnos je dostatečný. Pan šéf tento ceník vymyslel dobře.

 

Před těžkou úlohu byl vystaven i DJ klubu Roscoe Jenkins. Musel totiž dohlížet na koordinaci hudby s vystoupením tanečnic, a zároveň rozproudit krev v tělech návštevníků.



Večírek se neobešel ani bez rvačky v podnapilém stavu. Na místě museli zasahovat členové EMS a FD.



 

Dean Jenkins & Jeffrey Hammond


Stali jste se svědkem něčeho zajímavého? Setkali jste s tragickou událostí nebo se u Vás chystá akce století? Dejte nám vědět na deanjenkins@lifeinvader.com (Factoor#3756)

80 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page